Informasjon

ElverumbilAS

Et trygt bilkjøp

Hos Elverumbil AS vil du gjøre et trygt kjøp av bil. Gjennom våre avtaler tilbyr vi gode finansierings- og forsikringsløsninger.

Vi setter oss gjerne ned med deg for å gå igjennom ditt budsjett, bilen du ønsker og hvilke løsninger som passer best for deg!

Avtaler for

Finansiering

Vi har finansieringsavtaler gjennom Santander og Sparebank1. Våre finansieringsavtaler har billån som får deg ut på veien i din nye bil.

Vi tilbyr deg finansiering som er tilpasset til nettopp ditt bilbehov.

Avtaler for

Forsikringer

Vi har forsikringsavtaler gjennom Sparebank1, If og Gjensidige. I dag finnes det ulike forsikringer og alle kan tilpasses, slik at du og din nye bil trygt kan ferdes på veiene, og at du kun betaler for det du trenger.

Våre forsikringsavtaler sørger for at du føler deg 100% trygg på veiene, da de tilpasses til ditt faktiske bruk av bil og ditt budsjett.

Gode løsninger...

Godt kjøp!

Vi ønsker at du skal ha en god opplevelse når du kjøper bil hos Elverumbil AS, derfor gjør vi vårt ytterste for at våre finansiering- og forsikringsavtaler skal møte ditt behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle