Om oss

Hvem er vi?

Elverumbil AS

Elverumbil AS ble etablert høsten 2020 av Per Arne Brustad og Ole Gustav Solberg.

Alle vi hos Elverumbil har lang fartstid og erfaring i bilbransjen, og har god kompetanse til å yte den beste servicen for våre kunder. Vi har kunden i fokus, og strekker oss langt for at kundens behov og ønsker bli møtt.

Vi tilbyr deg den beste kundeopplevelsen ved kjøp/leasing av nybil og bruktbil!

Vårt mål er å ikke kun være en lokal bilforhandler, men å bli en av de absolutt beste bilforhandlerne i hele Hedmark.

Ansatte i Elverumbil AS
Raske fakta

Om oss

Hvorfor

Elverum?

Å lage en egen avdeling i Elverum har vært et ønske vi har hatt i lang tid og vi har hatt en dialog om lokalene på Grindalsmoen i flere år. Grindalsmoen har den beste plasseringen i hele Elverum, hele området er i stadig vekst.

Vi satset på Elverum siden det er mangel på frittstående bilforhandlere med samme konsept og prisklasse som oss. Det er bare merkeforhandlere i byen, og hos oss kan du gjerne få så nye modeller at du ellers må direkte til merkevareforhandlere, til en lavere pris. Leveringstiden vår er også merkbart kortere enn hos merkevareforhandlere, siden vi allerede har importert bilen og har den leveringsklar.

Les gjerne vårt intervju med Østlendingen, ved å klikke her!
(Artikkelen er bak betalingsmur).

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle