Seres

Vi er stolt

forhandler av Seres

I SERES får du en premium helelektrisk opplevelse.

SERES satser på å produsere intelligente kjøretøy for en renere og mer bærekraftig verden. Med produksjons- og forskningsanlegg plassert i USA, Kina og Japan, satser SERES på bilteknologi som fokuserer på sikkerhet, bekvemmelighet og ytelse. Alt for et globalt marked og deg som kunde.

Romslig og kompakt elektrisk SUV

SERES 3 leveres med en utstyrspakke få andre bilprodusenter kan skilte med. Legg til en tilhengervekt på 1200 kg, så har du en bil tilpasset Norge!

Med sin kompakte størrelse og mulighet for kjøring med tilhenger, er SERES 3 en bil som passer det norske markedet perfekt. Det 82kWh store batteriet gir en rekkevidde etter WLTP-standarden på 331 km*. Bilen støtter selvfølgelig hurtiglading (CCS), og har der en maksimal ladehastighet på 92 kW. Ved AC-lading (Type 2) er maksimalt ladeeffekt 6,6kW

SERES3 blir levert med en stor utstyrspakke og teknologi, som blant annet inneholder 360-graders kamera, kollisjonsvarsel, avstandsmåler og varmepumpe. Batteripakken har 8 års fabrikkgaranti.

*basert på kjørestil, temperatur, etc.

Sportslighet og ytelse pakket inn i et moderne design.

SERES 5 gir deg designet og ytelsen bare et premium bilmerke kan gi deg. I tillegg til firehjulstrekk – et must for det nordiske klimaet.

Er du på utkikk etter en bil med sportslig utseende og ytelse, fullspekket med moderne teknologi? Da trenger du ikke se lenger enn til SERES 5. Optimalt utrustet for norske forhold, med firehjulstrekk og et batteri på hele 80kWt som gir deg en estimert rekkevidde på 483 km* (WLTP).

SERES 5 leverer en kjøreopplevelse du bare må teste ut. Kontakt oss i dag for en prøvekjøring du ikke vil angre på!

*basert på kjørestil, temperatur, etc.

Bestill Prøvekjøring

Legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor for å bestille prøvekjøring, så kontakter vi deg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle